Skip to main content

Wie zoeken we?

Ten Dries is een warme werkplek, met een hart voor kinderen met een beperking en voor medewerkers. We kijken uit naar een enthousiaste medewerker die graag en goed poetst, zelfstandig kan werken en werk “ziet”, en die zich flexibel opstelt.

Wat bieden we?

Contract: een arbeidsovereenkomst van 19/38 tot en met 31/12/2024 (met grote kans op verlenging), aangevuld met een bijkomend contract van 9/38 (deze 9 uren lopen door zolang het ziekteverlof van een collega duurt).

Uurrooster

  • er worden 28 uren/week gewerkt, te presteren op 4 dagen: op maandag en vrijdag van 7 u. tot 15.30 u., op dinsdag van 12.30 u. tot 15.30 u. en op woensdag van 7 u. tot 16.30 u.
  • er is geen weekendwerk

Loon: op basis van het barema “Logistiek personeel klasse 3” of “Logistiek Personeel Klasse 4” (naargelang je diploma) van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap, en op basis van relevante anciënniteit.

Extra: een interessante fietsvergoeding of een gratis treinabonnement of een tussenkomst voor wie met de wagen naar het werk komt, een aantrekkelijke verlofregeling, gezond middagmalen aan een kleine prijs.

Interesse?

We kijken uit naar je sollicitatie! Stuur je brief met CV per mail en ten laatste op 18 juli naar tendries@tendries.be, ter attentie van Rianne Welvaarts, directeur MFC Ten Dries,

Enkele  kandidaten worden nadien persoonlijk uitgenodigd voor een gesprek.

Voor meer informatie kan je contact nemen met Inge Verbauwen, Diensthoofd Schoonmaak, of met Sofie Careel, Verantwoordelijke Facilitair Beheer, op het nr. 09/371.60.66.

 

Volg Ten Dries op Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures. Word vrijwilliger in Ten Dries.