Skip to main content

Het Multifunctioneel Centrum (MFC) Ten Dries biedt opvang, begeleiding en therapie aan kinderen, jongeren en adolescenten met een motorische beperking, en werkt hecht samen met het Buitengewoon Onderwijs Ten Dries. Wij zoeken momenteel een halftijdse logopedist. 

Wie zoeken we?

We bieden een tewerkstelling op een warme werkplek, vlot bereikbaar en in een landelijke omgeving, met een hart voor kinderen met een beperking en voor medewerkers, en met kansen om jezelf te ontwikkelen.

  • Contract: een tewerkstelling van 19/38 voor bepaalde duur tot en met 30/6/2023.
  • Uurrooster: er worden 20 u/week gewerkt over 4 voormiddagen (niet op vrijdag). Het bijkomende uur wordt omgezet in rustdagen, te nemen in de korte schoolvakanties.
  • Loon: volgens het barema “bachelor in de logopedie” van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap en volgens relevante anciënniteit.
  • Extra: een fietsvergoeding, een derdebetalersregeling voor de trein, een tussenkomst als je met de wagen naar het werk komt
  • Extra: gezond middagmalen voor een zacht prijsje
  • Extra: een basisopleiding voor nieuwe medewerkers en opleidingsmogelijkheden in functie van je opdracht in Ten Dries – een aantrekkelijke interne en sectorale verlofregeling

Interesse? Stuur je brief en CV naar tendries@tendries.be t.a.v. Rianne Welvaarts, directeur. Selectiegesprekken gaan vervolgens door op uitnodiging. Wil je graag meer info over Ten Dries of over de vacature? Neem een kijkje op onze website of neem contact met clustercoach Hanna Van Coster via T 09/371.60.66.

 

Volg Ten Dries op Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures. Word vrijwilliger in Ten Dries.