Skip to main content

Beste ouders, Beste medewerkers,

Graag nodigen wij u uit voor de vormingsavond ‘Spreken Met Ondersteuning van Gebaren’.

Dit gaat door in MFC Ten Dries, Dennendreef 62, Deinze, op dinsdag 23 april van 19u tot 21u30.

U kunt kiezen tussen 2 soorten vormingen:

  • SMOG basis cursus: deze opleiding is om de basisbeginselen van SMOG te leren, of voor wie graag een opfrissing wil. Je leert een basis woordenschat.
  • SMOG thema cursus: heeft u de basiscursus en de gevorderde cursus reeds gevolgd, dan is deze cursus voor u. Bij de thema cursus bieden we steeds woordenschat aan rond een nieuw thema. Daarnaast voorzien we tijdens deze cursus ook extra tijd en ruimte voor eigen inbreng. Zijn er woorden, thema’s, liedjes, verhaaltjes, activiteiten … waarbij u SMOG gebaren wilt leren gebruiken, laat het ons weten en dan integreren we dit in onze cursus. Bij de inschrijvingslink zal hier een ruimte voor voorzien worden.

Inschrijven ten laatste op 16 april.

 Bijdrage:

–       gratis voor ouders en familieleden van een kind dat in Ten Dries verblijft

–       € 10 voor alle anderen, te betalen ten laatste op 16 april via overschrijving op VDK BE24-8903-5400-2238 van MFC Ten Dries, met vermelding van uw naam + SMOG.

Voor mensen die de thema cursus volgen: Mogen we u vragen om de documentatie van de initiatieopleiding mee te brengen. Wie wil, kan eigen materiaal meebrengen (boekje, liedje, speelgoed,…).

 

DEZE VORMING IS VOLZET

Schrijf u hier in: