Skip to main content

Beste ouders, Beste medewerkers,

Graag nodigen wij u uit voor de vormingsavond ‘Spreken Met Ondersteuning van Gebaren’.

De terugkomavond gaat door in MFC Ten Dries, Dennendreef 62, Deinze, op donderdag 8 februari van 19 u. tot 21.30 u.

U kunt kiezen tussen 2 soorten vormingen:

  • SMOG gevorderde cursus: deze opleiding is een vervolg op de basisopleiding. De woordenschat van de basisopleiding wordt herhaald en er komt nieuwe woordenschat aanbod die daarna ingeoefend wordt aan de hand van spelletjes, zinnetjes, boekjes …
  • SMOG thema cursus: heeft u de basiscursus en de gevorderde cursus reeds gevolgd, dan is deze cursus voor u. Bij de thema cursus bieden we steeds woordenschat aan rond een nieuw thema. Donderdag 8 februari is het thema ‘beroepen’. Daarnaast voorzien we tijdens deze cursus ook extra tijd en ruimte voor eigen inbreng. Zijn er woorden, thema’s, liedjes, verhaaltjes, activiteiten … waarbij u SMOG gebaren wilt leren gebruiken, laat het ons weten en dan integreren we dit in onze cursus. Bij de inschrijvingslink zal hier een ruimte voor voorzien worden.

Inschrijven ten laatste op donderdag 1 februari.

 Bijdrage:

–       gratis voor ouders en familieleden die reeds deelnamen aan de cursus

–       € 10 voor alle anderen, te betalen ten laatste op maandag 5 februari via overschrijving op VDK BE24-8903-5400-2238 van MFC Ten Dries, met vermelding van uw naam + SMOG.

Mogen we u vragen om de documentatie van de initiatieopleiding mee te brengen. Wie wil, kan eigen materiaal meebrengen (boekje, liedje, speelgoed,…).

Schrijf u hier in:

Vorming SMOG

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes bij Ten Dries, volg ons dan zeker op facebook: https://www.facebook.com/TenDries.Landegem