Skip to main content

U draagt zorg voor kinderen! Ook voor kinderen met extra noden? Digitale infosessie Ten Dries

 

Ten Dries is een school en internaat met medische, therapeutische en pedagogische omkadering in Landegem.  We begeleiden peuters, kleuters, kinderen en jongeren van 1 tot 21 jaar met (vermoeden van) motorische en bijkomende problemen.

We vinden inclusie belangrijk en leggen de nadruk op maximale ontwikkelingskansen voor kinderen met extra noden. Daarom zette Ten Dries in de afgelopen jaren sterk in op mobiel en ambulant begeleiden.

We werken samen met ouders, begeleiders/ondersteuners, onthaalouders, crèches, (zorg)leerkrachten, … Naargelang hun vraag geven we training of advies, observeren we, denken we mee over hulp en hulpmiddelen voor een kind met nood aan extra ondersteuning.  Thema’s als motoriek, communicatie, voeding, gedrag, emotionele ontwikkeling, operatievoorbereiding, epilepsie, … komen aan bod.  Daarnaast hebben we ook een GIO werking.

 

Interesse in ons verhaal?  Zin in samenwerken om een kind en zijn ouders te helpen groeien?

 

Schrijf dan snel en gratis in voor onze digitale infosessie op dinsdag 4 maart 2024 om 19h30

Webinar Mambo

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes bij Ten Dries, volg ons dan zeker op facebook: https://www.facebook.com/TenDries.Landegem