Skip to main content

Het Multifunctioneel Centrum (MFC) Ten Dries biedt opvang, begeleiding en therapie aan kinderen, jongeren en adolescenten met een motorische beperking, en werkt hecht samen met het Buitengewoon Onderwijs Ten Dries. Wij zoeken momenteel een kinesitherapeut. 

We bieden een tewerkstelling op een warme werkplek, vlot bereikbaar en in een landelijke omgeving, met een hart voor kinderen met een beperking en voor medewerkers, en met kansen om jezelf te ontwikkelen.

  • Contract: een vervangingsovereenkomst van 34,2/38 (36/40) met een zo spoedig mogelijke indiensttreding, ter vervanging van een collega in moederschapsbescherming.
    De vermoedelijke duur van dit contract is 1 jaar.
    ! Het aantal uren tewerkstelling is evenwel bespreekbaar.
  • Loon: volgens het barema Master in de kinesitherapie van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap en volgens relevante anciënniteit.
  • Opleiding: een intern opleidingsaanbod voor nieuwe medewerkers, en kansen om jezelf te ontwikkelen in functie van je opdracht in Ten Dries.
  • Extra: een interessante fietsvergoeding, een derdebetalersregeling voor de trein, een tussenkomst als je met de wagen naar het werk komt, warme maaltijden en saladebuffet aan een kleine prijs, een gunstige interne- en sectorale verlofregeling

Interesse? Stuur je brief en CV naar tendries@tendries.be t.a.v. Rianne Welvaarts, directeur.
We nodigen je vervolgens zo spoedig mogelijk uit voor een gesprek.
Meer info bij Annelies Van Rumst, kinesitherapeut (09/371.60.66).

Volg Ten Dries op Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures. Word vrijwilliger in Ten Dries.