Skip to main content

Wie zoeken we?

Het Multifunctioneel Centrum (MFC) Ten Dries biedt opvang, begeleiding en therapie aan kinderen, jongeren en adolescenten met een motorische/meervoudige beperking, en werkt hecht samen met het Buitengewoon Onderwijs Ten Dries.

We werven een logopedist aan vanaf 26/8/2024 tot en met 31/8/2025. Het is de bedoeling dat je aansluitend vast deel uitmaakt van ons logo-team.
Je hebt belangstelling voor en eventuele ervaring met onze doelgroep.

Wat bieden we?

We bieden een tewerkstelling op een warme werkplek, vlot bereikbaar en in een landelijke omgeving, met een hart voor kinderen met een beperking en voor medewerkers, en met mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Contract: een tewerkstelling van 34,2/38 (36/40) voor bepaalde duur van 26/8/2024 tot en met 31/8/2025, met aansluitend een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur.

Loon: volgens het barema “bachelor in de logopedie” van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap en volgens relevante anciënniteit.

Extra:

  • een fietsvergoeding, een derdebetalersregeling voor de trein, een tussenkomst als je met de wagen naar het werk komt
  • gezonde middagmalen voor een zacht prijsje
  • een basisopleiding voor nieuwe medewerkers en opleidingsmogelijkheden in functie van je opdracht in Ten Dries
  • een aantrekkelijke interne en sectorale verlofregeling

Interesse?

  • We ontvangen graag je sollicitatie! Stuur je brief en CV naar tendries@tendries.be t.a.v. Rianne Welvaarts, directeur.
  • We organiseren selectiegesprekken op uitnodiging.
  • Graag meer info? Contacteer Hanna Van Coster, Clustercoach, of Evelien Martens, logopedist, op het nr. 09/371.60.66 en/of neem een kijkje op onze website www.tendries.be.

 

 

Volg Ten Dries op Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures. Word vrijwilliger in Ten Dries.