Skip to main content

Zomerspelen – 22 juni 2022

Alle kleuters, jongeren en adolescenten waren welkom op een grote spelnamiddag vol waterplezier. Iedereen heeft zich erg geamuseerd en bovendien was er ook een ideaal weertje. Op naar een volgende editie!

Sportreceptie 2022 – 24 juni 2022

Het was weer tijd voor onze jaarlijkse traditie: de sportreceptie. Een leuk evenement gevuld met (sportieve) optredens van al onze medewerkers om sport en vooral de sportprestaties van onze kinderen en adolescenten in de verf te zetten. Het zijn één voor één grote kampioenen!

Ten Dries On Wheels – 26 juni 2022

De kinderen hebben heerlijk genoten van een mooie route doorheen Deinze, Gent of Aalter in een oldtimer of in het zijspan van een moto. Ouders en gezinsleden konden intussen in de tuin van Ten Dries bijpraten bij een drankje en allerlei lekkers.

Bedanking aan onze medewerkers

Het oudercomité verzorgde samen met vzw ’t Veldzicht voor kleurrijke kunstwerkjes als bedanking voor onze medewerkers. Bedankt aan het oudercomité van Ten Dries en vzw ’t Veldzicht voor deze mooie attentie!

Andres zomerverkoop 

Andres NV en MFC Ten Dries bundelen deze zomer opnieuw hun krachten. In augustus worden er enkele koopdagen georganiseerd waar u opnieuw kan genieten van een volledige collectie met een grote voorraad aan artikelen die t.v.v. MFC Ten Dries worden verkocht. Meer info vindt u op onze website: https://www.tendries.be/

Bijna vakantie! Hoera!

Tijd voor wat (toegankelijke) uitstapjes. Hieronder alvast enkele tips:

Leuke uitjes

Fietsen uitlenen en verhuren

Food en Drinks

Ontspanning ten top!

 

Meer? Check zeker Uit in Vlaanderen – toegankelijke uitstapjes